Nejnovější recenze ze sekce Kosmetické sady
Skvělé produkty, diky kterým mam krasne zdrave vlasy
spolehlivě pomáhá
Pěkná dárková kazeta a krásně voní
Angry Beards Essential Sick Sensei set kolínská Sick Sensei 100ml + Sprchový gel na tělo a kule Sick Sensei 230ml + Antiperspirant Sick Sensei 150 ml dárková sada
Je to dárek, tak hodnotím jen krásně zabaleno a myslím, ze bude určitě i spokojenost☺️
Moroccanoil Hydration Moroccanoil Hydration bezoplachový kondicionér ve spreji pro hydrataci a lesk 160 ml + Moroccanoil Hydration hydratační šampon s arganovým olejem 250 ml + Moroccanoil Hydration h
- Velké množství,krásná vůně, super cena.
Pleva Naše řešení pro padající a řídnoucí vlasy - Šampon s propolisem 150 g, Kondicionér na vlasy s propolisem 150 g, Vlasová voda s propolisem 115 g, Vlasové sérum s mateří kašičkou 115 g, Včelí květ
Používám teprve týden, krém se dobře vstřebává a má lehkou medovou vůni, šampon, kondicionér, vlasové sérum i vlasová voda vyhovuje, účinky zatím nemohu relevantně posoudit používám krátce.
SALOOS Kouzlo relaxace - Bio Oej Erotika 20 ml, Bio Olej Růže 20 ml, Bio Olej Relax 20 ml, Bio Olej Levandule 20 ml, Bio Olej Devatero kvítí 20 ml Dárkové balení
Příjemné vůně
Produkt nemohu hodnotit protože je to dárek . Ale obdarovaná osoba již produkt měla a pro velkou spokojenost si přála znovu zakoupit.
- Má první zkušenost s těmito produkty. Od teď už budu kupovat jen větší balení.
spokojenost
Baylis & Harding Moonlight Fig baňka s pěnou do koupele, 250 ml dárkové balní vánoční koupelové pěny s vůní fíku a granátového jablka
Vše OK
Úplně nejlepší, opravdu funguje
Pouze od kadeřníka jsem měla možnost vyzkoušet jaká je kvalita výrobků.Dnes,ale mohu posoudit i doma . Děkuji T.A. Pro ostatní jen tolik...kupte si kvalitu vaše vlasy vám poděkují.Značka Tomas Arsov bude i mojí značkou.
- Funguje
Používáme už několik let, neměníme.
- Výborný strojek na holení. Dají se k němu sehnat hlavice za rozumnou cenu
Jsem moc ráda ,že jsem tento produkt potkala .Vlasy jsou po vyčištění moc krásné.
Spokojenost
Versace Bright Crystal Absolu EDP 90 ml + tělové mléko 100 ml + sprchový gel 100 ml + EDT 5 ml dárková sada
Nádherná vůně
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »