Nejnovější recenze ze sekce Kosmetické sady
Alfa Romeo Green : EDT Green 15 ml + EDT Black 15 ml + EDT Blue 15 ml + EDT Red 15 ml
Přidáno: 15. září 2024
(naposledy upraveno 15. září 2024)
Zakoupeno v ProdejParfemu.cz
- Krásné vůně
- Dobrá cena
- Nevím
Jako dárek velmi hezké.Navíc má obdarovaný možnost otestovat více vůní a vybrat si kterou by chtěl ve větším balení.Všechny vůně,ale voní příjemně.
- Kvalita značky
Šampon a maska jsou super doporučuji
Mám rada tuto vůni, používám již několik let
- příjemná vůně
Jsem moc spokojená, kupuji opakovaně, nádherně voní.
- funguje perfektně
- jeden z mých oblíbených parfémů
Germaine de Capuccini PUREXPERT sada pro MASTNOU PLEŤ- 125 ml čisticí pěna + 200ml exfoliační fluid+ 50 ml krém
- Syn 17 let , používá a je spokojený.
- Příjemná svěží vůně.
- U nás velmi oblíbená EDT.
Doporučuji.
výborná maska na jemné vlasy
Skvělé pro nemocná ďásna.
Kneipp oleje do koupele levandule meduňka eukalyptus rozmarýn jalovec pomeranč 6 x 20 ml dárková sada
Úžasné přírodní koupelové olejíky, které výrazně zpříjemní každou koupel a ošetří pokožku.
- Mamka je sním velice spokojená
- Pokožka je po něm pěkně pevná a pružná
- Příjemná vůně
- Stačí malé množství
Mnou vyzkoušený produkt, který stoprocentně vyhovuje mé pleti.
Dcera je alergik a má citlivou pleť, občas se objeví ekzém. Kupujeme opakovaně, tento krém snáší bez problémů.
VitcoHair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml + kapsle pro dokonalé vlasy, nehty a pleť 90 ks dárková sada
Šampon na umytí stačí opravdu trošku, mnohem méně než u jiných produktů. Vlasy jsou hebké neelektrizující. Kupuji již po páte a to i pro dceru a vnučku,
IUVENIO čistící gel URBAN 250 ml + pleťová esence FRESH 250 ml + sérum CROSSLINKED 30 ml + kolagen booster krém VITAL 50 ml
- výborná kosmetika, mojí pleti dělá velmi dobře
Nivea noční a denní krém používám dlouhodobě a jsem velmi spokojena bref gel závěsný krásné osvěží toaletu
Australian Bodycare pro péči o ústní dutinu Mouth Wash 500 ml + Mouth Gel 50 ml + Tooth Paste 3 x 75 ml
Všem doporučuji. Jsem velmi spokojená.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »