Nejnovější recenze ze sekce Kosmetické sady
- Celkem udělá objem
- Vysušuje
Vlasy jsou spatne rozčesat
Adidas UEFA Champions League Edition EDT 100 ml + sprchový gel 250 ml + deospray 150 ml dárková sada
- Včas a v pořadku
- Doporučuji na 100%
příjemná vůně
Krásná, celkem nová a neobvyklá vůně od Hermes. Obsahuje vše, co na mně dobře voní - Hořký pomeranč,
Bergamot, Tuberózu, Pomerančový květ, Jasmín, Santalové dřevo a Vanilku. Vůně je tedy bílá květinová s nádechem do Orientu. Elegantní a svěží, není těžká, takže příjemná v každém ročním období. Zvláštní pikantnost jí dodává přidaný zázvor. Hodí se pro každou příležitost, Cena střední. Vůně vhodná pro zajímavé a atraktivní ženy všeho věku. Jeden z mála neotřelých parfémů na současném trhu, který mě zaujal natolik, že kupuji již podruhé.
- Super
Nivea denní a noční péče proti vráskám Q10 Plus 50 ml + 50 ml dárková sada
Julie
Přidáno: 1. listopadu 2024
(naposledy upraveno 1. listopadu 2024)
Zakoupeno v Teta drogerie eshop
Kremy používám jsou super
- Krásně se roztírá a vstřebává,používám už dlouho.
DÁREK
Velmi příjemná více ovocná vůně, specifická, troufnu si říct, pro mladší generaci.
Držák
- Obj. ověřeného parfému, vše v pořádku, spokojenost.
Dermacol Hair Ritual obnovující šampon pro hnědé odstíny vlasů 250 ml + kondicionér pro hnědé odstíny vlasů 200 ml
Velmi příjemná vůně
Velmi příjemné
Dermacol Caviar Energy denní pleťový krém Caviar Energy Day Cream 50 ml + noční pleťový krém Caviar Energy Night Cream 50 ml dárková sada
Velmi dobře se mi používá
- Sedí mi
Vlasy jsou po použití jemné a přestaly se tolik mastit
- Vůně neodpovídá květinám ve složení
Nevoní mi, a přísady mi neodpovídají danému složení
manželka je velice spokojená
Je nový