Nejnovější recenze ze sekce Kosmetické sady
Vhodný dárek pro vnučku - koňařku.
Bohužel vracím, ale kvůli své chybě - chtěla jsem jako dárek pro dceru, ale neuvědomila jsem si, že s jejimi kožními problémy je nemůže používat ani ona, ani já. Potřebujeme speciální péči.
Sisley Eau du Soir EDP 30 ml + 50 ml tělový krém dárková sada
Přidáno: před 8 hodinami
(naposledy upraveno před 8 hodinami)
Zakoupeno v EUROPARFÉMY.CZ
Hezká vůně ale vyprcha moc rychlé, po pár hodinách není cítit.
- Krásná a dlouhotrvající vůně.
- Vysoká cena.
PIZ BUIN Travel Bag : pleťový krém na opalování Allergy Sun Sensitive Skin Face Cream SPF50 50 ml + tělový sprej na opalování Tan & Protect Tan Intensifying Sun Oil Spray SPF30 150 ml + tělové mléko p
- dárek
velmi příjemný ,krásná vůně
- O.K.
- Krásně čistí vlas
- Vysušil mi lehce konečky vlasů, i po použití masky Architekt jsou stále sušší
Celkově jsem velmi spokojený s tímto produktem
- Hezké dárkové balení, krasná vůně
Kneipp olej do koupele Mandlový květ 20 ml + olej do koupele Antistres 20 ml + olej do koupele Hluboké uvolnění 20 ml dárková sada
Produkt nemůžu hodnotit, protože jsem místo něj dostala sprchové gely.
Výrobek kvalitní
- Voní všechny
- Nádherná vůně
- Vydrží dlouho
Pleva Naše řešení pro padající a řídnoucí vlasy - Šampon s propolisem 150 g, Kondicionér na vlasy s propolisem 150 g, Vlasová voda s propolisem 115 g, Vlasové sérum s mateří kašičkou 115 g, Včelí květ
- zatím nevyzkoušeno, vyzkouším v nejbližší době
Perfektní šampon i kondicionér. Vlasy se mi po něm méně mastí a celkově se mi zlepšila kvalita vlasů.
vkusný dárek
Nivea Men Sensitive toolbox gel na holení 200 ml + voda po holení 100 ml + roll-on 50 ml + sprchový gel 250 ml + krém 50 ml dárková sada
kvalitni provedeni, vše jako na obrázku.
L'Oréal Paris Revitalift regenerační denní krém proti stárnutí pleti 50 ml + regenerační noční krém proti stárnutí pleti 50 ml dárková sada
jsem velice spokojena k tomuto produktu se při novém nákupu vracím
DreamWorks Trolls World Tour Bath pěna do koupele Pour Some Glitter On Me 400 ml + mýdlo na ruce Singing Poppy 250 ml dárková sada
- Výhodný levny